Un mort și șapte răniți într-un eveniment rutier grav

Un mort și șapte răniți într-un eveniment rutier grav

Un bărbat a decedat şi alte şapte persoane au fost transportate la spital, în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc marţi după-amiaza, ca urmare a unei coliziuni între un tractor cu remorcă şi un autoturism, pe DN 1H, între localităţile Şimleu Silvaniei şi Pericei, potrivit datelor furnizate Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

În urma accidentului soldat cu opt victime, dintre care trei copii, s-a activat Planul roşu de intervenţie. Din primele cercetări a reieşit că impactul s-a produs din cauza nerespectării distanţei în mers.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, şoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o alcoolemie de 0,96 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul care a decedat, în vârstă de 50 de ani, era pasager în dreapta şoferului în autoturismul implicat în accident. Acesta a intrat în stop cardio-respirator şi a fost supus manevrelor de resuscitare, dar nu a putut fi salvat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi, la faţa locului au intervenit trei ambulanţe şi două echipaje SMURD.

Traficul a fost blocat pe DN 1H, în zona în care s-a produs accidentul, între localităţile Şimleu Silvaniei şi Pericei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.