Infrastructura

Circulaţia pe A1, între Şoimuş şi Simeria, se închide două luni

Circulaţia pe autostrada A1, pe sectorul de aproximativ 15 kilometri cuprins între Şoimuş şi Simeria, se va închide începând de luni, până la jumătatea lunii noiembrie, pentru lucrări la joncţiunea cu lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva, timp în care traficul de pe ambele sensuri de mers va fi redirecţionat pe DN7, pe segmentul Simeria - Deva.

Citeşte mai departe ...

Lucrări de întreţinere pe A2 Bucureşti-Constanţa

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, pe sensul spre litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Fundulea, şi pe Autostrada A1 - centura municipiului Sibiu se desfăşoară lucrări de întreţinere (asfaltare). Şoferii sunt sfătuiţi să circule prudent.

Citeşte mai departe ...

AUTOSTRADA A2 BUCUREŞTI- CONSTANŢA:TRAFIC RESTRICŢIONAT

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2, circulaţia este oprită pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă a sensului de mers către Bucureşti, între kilometrii 31+500 de metri şi 30, din cauza unor lucrări de asfaltare. De asemenea, pe sensul către litoral, a doua şi a treia bandă sunt restricţionate, din cauza unor lucrări de reabilitere, între kilometrii 146 şi 147.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.