Trei persoane rănite într-un accident pe centura municipiului Alexandria

Trei persoane rănite într-un accident pe centura municipiului Alexandria

Doi adulţi şi un copil au fost răniţi într-un accident care a avut loc, marţi dimineaţa, pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, în care au fost implicate trei autoturisme, informează ISU Teleorman.

"În eveniment au fost implicate trei autoturisme, două grav avariate. În urma accidentului au rezultat trei victime. Într-o maşină au fost două persoane, mamă şi fiică, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, conştiente şi cooperante, cu mai multe traumatisme, preluate de echipajele medicale SAJ şi transportate la UPU din cadrul Spitalului Judeţean din Alexandria. Din a doua maşină a rezultat o victimă, un bărbat, conştient şi cooperant, neîncarcerat, cu mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital", precizează ISU Teleorman.

Conform sursei citate, pompierii ajunşi la faţa locului au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi pentru curăţarea carosabilului de resturile provenite de la caroseriile maşinilor, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

"Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", mai anunţă ISU Teleorman.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.