Fetiţă, filmată când hrăneşte un urs, pe Transfăgărăşan

Fetiţă, filmată când hrăneşte un urs, pe Transfăgărăşan

O fetiţă a fost filmată în timp ce hrăneşte de aproape un urs, în zona Molivişu de pe Transfăgărăşan, în judeţul Argeş. Copila îi oferă animalului cu mâna bucăţi de mâncare, pe care acesta le ia.


Potrivit ZiarulProfit.ro, fata este însoţită de un alt copil, iar imaginile filmate de o altă persoană, din apropiere, ar fi fost făcute în 30 iunie, în zona Molivişu, de pe Transfăgărăşan, în judeţul Argeş.

În imagini se vede cum fetiţa hrăneşte un urs de aproape, oferindu-i cu mâna bucăţi de mâncare, pe care animalul le ia liniştit.

Filmuleţul a fost criticat pe internet, comentatorii acuzându-i pe părinţi de "inconştienţă".

Recent, în presă au apărut alte imagini cu mai multe persoane, între care şi un copil, care hrăneau un urs şi îşi făceau selfie-uri cu acesta.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), s-a deschis, sâmbătă, pentru toate categoriile de autovehicule.

Drumarii au avertizat însă că în ultima perioadă a fost semnalată prezenţa urşilor în apropierea şoselei şi le-au cerut turiştilor să nu se apropie de animale şi să nu le hrănească.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.