0


Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
anonim <>
Buna seara,as vrea sa denunt si eu nu cetatean pe numele de Ilie Marian Florin in varsta de 22 de ani,nascut pe data de 21 iunie 1984,conduce in tot bucurestiu un bmw seria 5 negru cu numer de bucuresti si ultimele litere NLA....conduce fara sa posede permis de conducere,cum e posib asa ceva??? oare nu isi face politia rutiera datoria sau e asa de destept incat scapa....va rog frumos sa luat mesajul in serios si sa cercetati in baza de date sa vedeti ca nu are permis de conducere.VA rog frumos sa va faceti datoria.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/8 Oferit: 0/0 |
Politia rutiera nu aplica legea decat celor lipsiti de aparare; celor care cotizeaza, au legaturi politice sau chiar rude in politie li se face cu mana. Cunosc multe cazuri si e plina presa de astfel de informatii. Politia rutiera interpreteaza legile in vigoare pentru a-si atinge scopul, s-au chiar incalca anumite legi pentru a-si indeplini activitatea. Cel mai des se intalneste incalcarea OUG 195/2002 Art. 182, al.1, prin care un Agent de politie nu poate opri autovehicole decat in anumite cazuri. Uite ca ei opresc orice vor pentru "control de rutina", si de acolo iti gaseste chichita.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Politia rutiera sau orice politist de ordine publica cu atributii pe linie de politie rutiera sau politist de frontiera poate opri orice autovehicul, oricand in baza art. 179 alin. lit.a
ART. 179 (1) Politia rutiera sau politia de frontiera din punctele de trecere a frontierei de stat poate actiona, împreună cu reprezentanți ai altor autorități cu atribuții în domeniu, pentru prevenirea şi constatarea unor încălcări ale normelor privind deplasarea în siguranta, pe drumurile publice, a tuturor participanților la trafic.
(2) Politistul rutier sau politistul de frontiera aflat în punctul de trecere a frontierei de stat, care acționează în cadrul echipajului mixt, are, ca principale atribuții:
a) sa oprească vehiculele pentru control şi sa verifice documentele pe care conducătorii acestora trebuie sa le aibă asupra lor;
b) sa constate şi sa aplice sancțiuni în cazul contravențiilor aflate în competenta sa.
Ovpas va spune ca asta refera strict in punctele de trecere a frontierei desi in lege nu scrie ca se refera la asta.
@Ovpas nu mai induce lumea in eroare din astfel de postari se isca polemici intre atotstiutori ai legislatiei rutiere si politistii care lucreaza zi de zi cu legislatia in mana. Nimeni nu e perfect si nu le cunoaste pe toate dar trebuie citit cu mai multa atentie litera legii.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje