Femeie gravidă, lovită de mașină. E în comă

Femeie gravidă, lovită de mașină. E în comă

Femeia însărcinată care se afla în stop cardio-respirator în urma accidentului produs pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, a fost resuscitată şi este internată în spital, la terapie intensivă, ea fiind în comă. Traficul pe DN 7, blocat din cauza accidentului, a fost reluat.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, o femeie de 25 de ani, gravidă în opt luni, care a fost găsită în stop cardio-respirator în urma accidentului produs pe DN 7, în localitatea argeşeană Călineşti, a fost resuscitată, a răspuns la stimuli şi este internată la secţia de terapie intensivă. Starea femeii este însă în continuare foarte gravă, ea fiind în comă.

În schimb, cei doi copii implicaţi în accident, un băieţel de patru ani şi o fetiţă de şase ani, sunt în afara pericolului, ei suferind doar leziuni minore.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia pe DN 7 Piteşti - Găeşti, blocată în urma accidentului de la Călineşti, a revenit la normal.

Accidentul s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Călineşti din judeţul Argeş, fiind implicate două autoturisme.

În urma accidentului, opt persoane au fost rănite, din care şapte se aflau într-un autoturism, al cărui şofer a încercat să întoarcă, fără să se asigure, maşina fiind lovită de alt autoturism. Între cele şapte persoane din maşină se aflau trei femei însărcinate şi doi copii.

Potrivit ISU Argeş, una dintre femeile însărcinate era în stop cardio-respirator.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Piteşti.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.