Director reținut după ce a accidentat o fetiță

Director reținut după ce a accidentat o fetiță

Directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Suceava după ce a accidentat mortal o fetiţă de 12 ani, care trevarsa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni din satul Ilişeşti.


Accidentul s-a petrecut marţi în localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava, unde directorul tehnic al Direcţiei Silvice Suceava, Valerian Solovăstru, a lovit cu maşina o fetiţă de 12 ani care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Din cauza rănilor foarte grave suferite în urma impactului, fetiţa a murit la spital, iar şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, acuzat de ucidere din culpă.

Conform poliţiştilor, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe direcţia Suceava – Gura Humorului, în zona localităţii Ilişeşti, a surprins şi accidentat o minoră, în vârstă de 12 ani, din localitate, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, situată în faţa şcolii din localitate.

 

În urma accidentului, fetiţia a fost transportată la secţia UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, unde a murit.

“Şoferul a fost reţinut în cursul serii, pentru 24 de ore, fiind acuzat de ucidere din culpă. Cazul a fost înaintat procurorului care va decide astăzi dacă va cere arestarea şoferului pentru 30 de zile” a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.