0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,am si eu cateva intrebari referitoare la inmatricularea
tractoarelor.am un tractor inregistrat pe primarie muncesc destul de mult
teren zilele astea am iesit cu tractoru din comuna si ce sa vezi parca ma
astepta pe mine agenti de politie mau oprit sau uitat la actele tractorului
si din start nu am voie sa parasesc raza comunei eram in alta localitate nus
de ce amenda rca nu vrea nimeni sami faca ca nu e rutier inscris tractoru
fara rovineta la fel .acuma interebarea mea e trebuie platita taxa de
imatriculare si pt tractor sal inscriu ca si tractor.rutier
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Normal ca trebuie platita acea taxa!Dar mai multe detalii primiti de la RAR!Un pic mai atent la gramatica!
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
De unde cumpără oamenii de obicei tractoare? Unchiul meu caută de mult timp un tractor ieftin, dar nu găsește locul perfect pentru a-l cumpăra.
Aprobare/Dezaprobare |
Legislația în domeniul înregistrării și înmatriculării utilajelor agricole dă mari bătăi de cap fermierilor români! În ultima perioadă, tot mai mulți proprietari de utilaje agricole se întraba cum ar pute inmatricula utilajul lor agricol dupa ultime schimbări in legislație. Eu vă pot oferi un raspuns la aceast întrabare. Recent mi-am cumparat un excavator despre care am aflat de pe acest website:https://www.truck1.ro/utilaje-constructii/mini-excavatoare/din-regatul-unit. Deci cea mai usoara metodă de a inmatricula așa gen de utilaje în categoria vehiculelor lente.
Aprobare/Dezaprobare |
Am vrut să vorbesc despre o problemă similară
Aprobare/Dezaprobare |
Dupa ce am procurat un tractor de pe dru.ro am avut si eu de a face cu inmatricularea unui tractor. Pentru a înmatricula un tractor în România, proprietarul trebuie să obțină un certificat de conformitate și să plătească taxa de înmatriculare la Administrația Financiară. Apoi, trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, unde va completa o cerere de înmatriculare și va prezenta documentele necesare, inclusiv cartea de identitate a vehiculului și asigurarea de răspundere civilă auto. După verificarea documentelor și a vehiculului, proprietarul va primi numărul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje