0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Prin acest mesaj doresc sa solicit redobandirea permisului de conducere dupa 30 de zile de la suspendare, deoarece in mod normal si legal, in urma promovarii testului pentru reducerea pedepsei si redobandire permis de conducere, ar fi trebuit sa beneficiez de acest drept. De asemenea doresc sa semnalez ceea ce consider ca fiind o nedreptate, faptul ca seful serviciului rutier, comisar sef de politie al judetului Hunedoara, domnul Barla Vasile Alin mi-a refuzat acest drept, cosider eu in mod eronat.
In atasament sunt documentele doveditoare. Va rog sa ma ajutati in acest sens prin raspuns cat se poate de urgent, am 3 persoane in intretinere si din pacate sunt in postura de a-mi pierde locul de munca in cazul in care nu imi voi recupera permisul de conducere in cel mai scurt timp. Va multumesc!
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Puteti sa contestati in instanta aceasta hotarare.
Aprobare/Dezaprobare |
Si in urma contestatiei depuse in instanta imi pot recupera permisul mai repede de cele 90 de zile?
Multumesc!
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Dvs contestati in contencios administrativ actul emis de seful serviciului rutier, iar daca instanta va stabili ca aveti dreptate atunci va obliga Serviciul Rutier sa va reduca perioda de suspendare de la 90 la 30 zile!
Aprobare/Dezaprobare |
In cazul asta sunt pierzator din start; pana se va judeca de instanta vor trece cel putin 90 de zile...
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje