0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Va scriu pentru ca am observat ca in ultima vreme a crescut numarul accidentelor rutiere, din pacate unele soldate cu pierderi de vieti omenesti. Este clar ca unor soferi romani le lipseste disciplina in trafic. Cred ca Romania ar trebui sa adopte sanctiuni mai dure, ce ar trebui aplicate, fara sa tinem cont de identitatea celui ce a incalcat regulile de circulatie. Am vazut acum ceva vreme pe Magheru un sofer care a trecut pe rosu in timp de un polist de la rutier discuta cu un alt sofer...; asta inseamna ca noi romanii nu respectam autoritatea politiei, ceea ce este o mare problema. Cand circula in celelalte tari ale Uniunii, romanii sunt mai deisciplinati.
Romania nu are cele mai dure norme din UE. In Franta orice incalcare a regulamentului se sanctioneaza cu o amenda cuprinsa intre 135 si 375de euro, iar in conditii speciale, vehiculele pot fi chiar si sechestrate.
Parea mea este ca ar trebui introdusa si in legislatia noastra masura inchisoare pt conducere sub influenta alcoolului, pe langa amenda, suspendarea persmisului si puncte de penalizare.
Ar trebui continuata campania "Stop accidentelor - viata are prioritate" intr-un ritm ceva mai sustinut. Sunt convinsa ca multi dintre noi ar adera la actiuni de voluntariat in cadrul unor campanii pentru stoparea accidentelor rutiere.
Mult succes!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje