0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna seara,
As dori sa adresez o intrebare, am achizitionat o masina de la o firma din Judetul Olt, am factura, chitanta, certificat fiscal, fisa de inmatriculare, insa vanzatorul a uitat sa completeze rubrica "instrainat catre" din talonul masinii. Eu sunt din Bucuresti si imi este foarte greu sa ma deplasez, din nou, pana acolo. Sa trimit prin alte mijloace talonul pentru a fi semnat nu am incredere, plus ca nu pot circula fara acte. Pot inmatricula masina ?
O seara frumoasa
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Da se poate.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Nu este obligatoriu sa fie specificat instrainat in acea rubrica pentru a putea sa inmatriculezi masina.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
multumesc,
am si eu o masina pe care doresc sa o inmatriculez in Romania.Masina este adusa din Spania, pe peplatforma....am la ea 2 carticele verzui....cartea tehnica si certificat de circulatie, si mai am si copie dupa buletinul fetei de la care am luat-o.
imi puteti spune daca am posibilitatea de a o inmatricula???si cum ar trebui sa procedez.....mentionez ca nu am facut vanzare cumparare multumesc mult!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje