0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 3/0 |
Buna ziua,
Luna viitoare voi achizitiona un autovehicul din Ungaria de la sora mea si stiu ca pot pastra numerele de inmatriculare de acolo (pentru un timp).
Puteti sa-mi confirmati urmatoarele:
1. Ce perioada pot circula in Romania cu numerele de inmatriculare originale (de Ungaria)?
2. In cazul in care obtin o programare la RAR dupa ce expira numerele din Ungaria (daca), inmatricularea provizorie (nr rosii) se face in resedinta de judet in care am domiciliul - Bacau? Iar nr de Ungaria trebuie cedate la nr rosii sau la inmatricularea permanenta?
Multumesc pentru timpul d-voastra.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
1.puteti circula 90 de zile cu nr straine avand domiciliul in Romania
2.Inmatricularea se face unde aveti domiciliul
3.Nr straine se predau cand faceti inmatricularea permanenta.
Aprobare/Dezaprobare |
Va multumesc foarte mult pentru amabilitate si raspunsuri!
Deci, ca sa circul legal in Ro, este suficient doar contractul de vanzare-cumparat bilingv (maghiar-roman), alaturi de rovinieta si asigurare (asigurarea lor RCA din Ungaria - ITP-ul e valabil pana in 2019 - facut in HU) + toate actele masinii (necesita toate traducere banuiesc)?
Aprobare/Dezaprobare |
Am obtinut o programare la RAR pe 17 mai. PT RAR sunt necesare nr rosii sau ma pot prezenta direct cu nr. de inmatriculare din Ungaria atata timp cat ele sunt valabile 90 de zile?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare făcută de Emi7; 03-31-2017 la 04:53 PM.
Aprobare/Dezaprobare |
Va traduceti toate documentele dea auto..iar la RAR puteti sa mergeti si cu nr de Ungaria.
Aprobare/Dezaprobare |
Buna ziua,
Mai am o nelamurire dupa ce acum sunt in Ungaria... Numerele originale de HU pe care le are acum vanzatorul (cumnatul meu) le pot pastra pana ce obtin nr de inmatriculare in Romania, asta insemnand ca pot merge la RAR cu ele fara ca el sa le radiere in prealabil in HU?
Ca aici functionarii au dat de inteles ca ar trebui radiate... Si ne-au confuzat...
MULTUMESC ANTICIPAT!
Aprobare/Dezaprobare |
Numerele de Ungaria o sa le predati la functionarul public de la ghiseul de inmatriculari, care la randul sau le va trimite in Ungaria la autoritatea emitenta pentru ca aceasta sa radieze din circulatie masina.
Aprobare/Dezaprobare |
Multumesc mult!!! Va doresc Sarbatori Pascale frumoase alaturi de cei dragi!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje