0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna seara,
I-am achizitionat bunicului meu un scuter electric in 3 roti cu viteza de maxim 25 km/h. Va rog sa imi spuneti ce legislatie trebuie urmarita pentru conducerea sa in legalitate pe drumurile publice ( in oras ) ? Aici ma intereseaza pe unde are voie sa circule cu el : pe partea carosabila / trotuar , etc.
Va multumesc !
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Pe trotuar nu se circula cu nici un vehicul, inclusiv bicicleta se conduce pe pista special amenajata sau in lipsa ei pe marginea partii carosabile.
bicicletele cu pedalare asistată, echipate cu un motor electric auxiliar de o putere nominală continuă maximă de 0,25kw, a cărui alimentare este redusă progresiv și în final întreruptă atunci când vehiculul atinge o viteză maximă de 25 km/h sau mai devreme, în cazul în care ciclistul se oprește din pedalat
Ultima modificare făcută de cipri83; 02-09-2017 la 07:15 AM.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje