0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 1/0 |
Am o problema cu inmatricularea unei masini aduse din GERMANIA.Am achizitionat auto, am luat un nr provizoriu si am facut RAR-ul,am platit taxa de mediu,asigurarea obligatorie pe un an si m-am dus la biroul de inmatriculari de la VS .Mi-a primit dosarul in care am avut urmatoarele documente :cerere comandant,briful mare briful mic in originalsi traduse,contractul de vinzare cumparare germania tradus si original si actul de cumparare din romania al meu smd.Mi-au primit dosarul am platit pentru nr negru si a ramas sa astept pentru nr.Cind m-am dus sa-mi iau nr negru dosarul meu era dat intr-o parte si mi sa spus ca le mai trebuie un act cu o anume serie din germania.Si mi-a bagat-o pe EUROPEAN CAR AND DRIVER`S LICENSE si fac drumuri pentru nr rosu stau la cozi interminabile mi se pare ca joc intru-n film slab fara sfirsit in care ma simt un om umilit si fara drepturi.Va multumesc.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Domnule Mihai, competenta inmatricularilor auto este a serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculari auto care se afla in subordinea prefecturii, politia romana nu mai are aceasta competenta din anul 2004.Asfel aceasta problema o puteti rezolva doar adresandu-va din nou acestei institutii pentru a stabili exact despre ce act este vorba!
Ultima modificare făcută de cipri83; 12-13-2016 la 08:23 AM.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 1/0 |
Multumesc ,atunci o sa ma adresez dl prefect.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Trebuia sa luati un numar de inregistrare cand ati depus dosarul. Din pacate daca va lipseste ceva din dosar nu se poate sa o inmatriculati.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje