0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
O intrebare scurta: Am depasit pe linie continua si mi s-a suspendat permisul 30 de zile. Momentan circul cu dovada de 15 zile.
1. Sunt obligat sa dau testul ala de 15 intrebari sau imi recuperez permisul fara test la implinirea termrnului?
2. Pot reduce această perioadă de 30 de zile prin darea voluntara a testului si promovarea lui? Cu stima!
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Nu sunteti obligat sa sustineti examenul.
Nu puteti reduce perioada de 30 zile, altfel unde ar mai fi suspendarea efectiv.Dupa ce expira dovada de 15 zile asteptati 30 zile si uramatoarea zi va prezentati cu dovada si cartea de identitate sa va ridicati buletinul!
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Testarea se da doar in situatii mai grave de retinere a permisului de conducere. Asa ca nu aveti decat sa asteptati sa expire zilele si dupa sa mergeti sa ridicati permisul.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje