0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua!
De 2 luni folosesc o camera de bord pentru clipa cand doamne fereste patesc ceva in trafic dar mi s-a spus de catre prieteni ca daca nu am omologare o am degeaba...Au dreptate sau trebuie sa iau omologare de la politie sau din alta parte?
Multumesc!
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Buna ziua!Politia nu omologheaza camere de bord, insa procedati foarte bine avand o astfel de camera deoarece este folosita ca si proba in orice situatie neplacuta ivita in trafic!Omologarea este ceruta in cazul apratelor de precizie, de exemplul cinemometrul (aparatul radar cu, care se masoara viteza) sau a etilotestului ( cu ajutorul caruia se masoara concentratia de alcool in aerul expirat)!
Ultima modificare făcută de cipri83; 08-17-2016 la 06:33 PM.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
hai sa fim seriosi.
politia ia in considerare doar anumite probe video.
de fapt le ia in considerare prin autosesizare de obicei -dupa- ce apar in mass-media.
in cazul pe care il relatez acum, dupa plangere facuta la politia giurgiu pentru sicanare in trafic inclusiv cu pus frana in fatza la viteza de 100 km/h raspunsul politiei a fost:
art.109 alin1 din oug 195/2002
adica:Constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se fac direct de către polițistul rutier.
deci...ca si concluzie personala: depinde cine are camera si cine pe cine a sicanat si cat de publica a ajuns povestea.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje