0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti unde gasesc reglementata deplasarea prescolarilor si scolarilor cu diverse mijloace private de transport la diferite evenimente. Avand in vedere "obligativitatea'' scaunului de masina pentru copii in autoturismul proprietate personala, va rog sa-mi explicati de ce gradinitele si scolile inghesuie 2-3 grupe/clase intrun autobuz inchiriat (institutiile de invatamant respective nu au avut raspuns) atunci cand se deplaseaza in afara acestora la evenimente. Sunteti in masura sa verificati si sanctionati aceste fapte? Va multumesc.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Foarte bine punctat. Din cate stiu eu diferenta e una de categorie a vehiculelor folosite si a pregatirii soferului, dar nu stiu exact unde e prevazut in lege.
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Dvs sesizati Politia din localitatea unde se intampla cele prezentate, iar mai departe se vor lua masurile legale.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje