0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Ma numesc Sorin Badea.
Va rog sa ma ajutati cu un nr de fax sau o adresa de mail de la BIROUL de politie autostrada A3 Turda-Bors pentru a trimite copie dupa actul de plata a unei amenzi de circulatie.
Cu stima
Sorin Badea
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Autostrada Transilvania
adresa:Mun. Cluj-Napoca, str. Albac, nr.15, jud. Cluj
nr tel:
0264/43.27.27
Int.64/21362
adresa e-mail:autostradatransilvania@politiaromana.ro
Ultima modificare făcută de cipri83; 06-04-2015 la 12:08 PM.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 1/0 |
Sambata 1 aug am primit prima amenda de circulatie din ultimii 7 ani, pentru 79 km/h in Ciolpani, IL. Tras pe dreapta din mers. Am semnat p.v.-ul dat de IPJ IL SR CDNE (... mai e ceva indescifrabil...) SLOBOZIA.
Am platit jumatate, luni pe http://amenda-online.ro, cu confirmare pe email, totul ok (adica au plecat banii din cont).
Acum,
1. Cum pot verifica daca au ajuns banii unde trebuie?
2. Mai trebuie sa trimit ceva undeva, alte demersuri?
3. Se poate verifica undeva daca or mai fi amenzi de care eu nu stiu nimic, un status al punctelor, e ceva centralizat undeva, un punct de informare complet?
Scuze pentru multipla-intrebare de la 3 dar traim in Tara Surprizelor.
Sper ca urmatoarea amenda sa o platesc de pe android peste alti 7 ani cand va fi floare la ureche cu informatiile referitoare la circulatia pe drumurile patriei.
Multumiri
Aprobare/Dezaprobare |
1.Daca ati primit confirmare ca au ajuns banii si ati completat corect campurile respective sigur au ajuns la destinatie!Oricum in caz de neintelegeri plata sanctiunii apare in istoricul tranzactiilor dvs facute cu cardul!
2.La plata online a sanctiunii contraventionale nu este nevoie sa faceti dovada achitarii acesteia!
3.Orice sanctiune contraventionala fie ea intocmita in lipsa trebuie adusa la cunostinta contravenientului in termen de 6 luni de la constatarea ei de catre organul constatator.
Ca sa vedeti exact cate puncte de penalizare aveti este nevoie de o cerere in scris la Serviciul Rutier care va are in evidenta!
Ultima modificare făcută de cipri83; 08-06-2015 la 05:18 PM.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Va salut cu respect,
Am o intrebare. In ziua de 24.10 am fost amendat la iesire din localitatea Ciolpani. Amenda am platit-o in Ploiesti, insa am fost informat la ghiseu dupa ce am platit amenda respectiva ca trebuie sa fac dovada platii la IPJ Ilfov intrand pe site-ul lor? Eu am cautat pe site si nu am gasit o asemenea optiune. Aveti cumva vreo informatie?
In al doilea rand, in cazul in care prima varianta pica...exista posibilitatea de a trimite o copie scanata dupa chitanta si PV la o adresa de e-mail, pentru a evita deplasarea pana acolo?
Multumesc anticipat & astept un raspuns cu mult interes.
Aprobare/Dezaprobare |
Nu este nici o problema ca nu ati trimis o copie a chitantei catre IPJ Ilfov, va sfatuiesc ca sa pastrati copia procesului verbal si chitanta prin care o sa faceti dovada la plata impozitului ca ati achitat sanctiunea!
Aprobare/Dezaprobare |
Aprobare/Dezaprobare |
Am primit o amenda de radar in iulie 2015, am achitat-o in 48 de ore pe Calea Grivitei la accidente usoare.
Acum la taxe si impozite apare amenda ca neplatita.
Intre timp am ratacit chitanta si PV, nu le mai gasesc.
Ce este de facut?
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje