0
Buna ziua,
Aceiasi nemultumire si la mine... Nesimtiti care trec cu indiferenta pe linia de tramvai, care blocheaza intersectiile, desi legea cred ca nu permite astfel de "derapaje". Oare este intr-adevar prea putin personal?
oare chiar nu poate lua un agent sau 2, un carnetsi sa imrastie amenzi la toti cei care au masinile parcate acolo unde oprirea este interzisa? As vrea sa fac o astfel de reclamatie pentru Splaiul Independentei, vis-a-vis de caminele studentesti. Acolo este sens unic de cativa ani, insa acum este inutil; banda 2 este ocupata de masini parcate, in conditiile in care pe marginea trotuarului opus, langa blocuri, sunt locuri de parcare. Nici nu vrea sa ma gandesc al ce accidente se pot isca in eventualitatea unei mici neatentii. Cred eu ca este de ajuns ca un agent sa dea amenzi o data pe luna celor care parcheaza acolo si nu vom mai vedea o astfel de incalcare a legii. Nu cred ca ia mai mult de 3 ore pentru a scrie toate amenzile. Sa nu mai vorbim de banii adusi la buget. NEPASARE! Nu se platesc amenzile? Blocati rotile, ca de ridicat nu mai aveti voie... Ce ne facem cu ceilalti nesimtiti care blocheaza intersectii si depasesc pe linia de tramvai!? Pai avem camere. Am investit enorm in niste camere inutile. De ce nu sunt folosite pentru a identifica nesimtitii si pentru a-i "educa"? Din pacate trebuie sa remarc din nou: NEPASARE! Revin cu intrebarea mea, unde pot face reclamatie pentru nepasarea si indiferenta celor care nu dau amenzi in Regie? Mi-e greu sa cred ca se dau amenzi si studentii se incapataneaza sa pargheze acolo oricum. Roti blocate n-am vazut... Cine se ocupa de amenzile din zona? Este o circa de politie acolo. La ei trebuie sa fac sesizarea? Mie mi se pare si inconstienta din partea celor care nu-si fac treaba, cineva va face accident si vinovati vor fi de asemenea cei care n-au aplicat legea.
Va multumesc!
Marcaje