0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Ma numesc Rosu Eugen si sunt posesor permis cat. B, pe baza informatiilor din site www.politiarutiera.ro as putea motocicleta cu capacitate 250cmc ???? informatiile din site sunt urmatoarele: "
f) permisele de conducere eliberate pentru categoriile A, B, C sau D sunt valabile pentru categoriile A1, A2, B1, C1, respectiv D1;""
De curand am preschimbat permisul si pe verso este bifat doar categoriile: AM, B1, B
Sunt foarte contrariat!!! Oare permisu meu este tiparit gresit sau informatiile din acest site sunt gresite????
Va multumesc.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
http://www.politiarutiera.ro/forum/s...ight=categoria
<45km/h <50cc <4 kW trebuie permis AM si 16 ani
50,1-125cc <11 kW trebuie permis A1 si 16 ani
>125cc <35 kW trebuie permis A2 si 18 ani
>125cc >35 kW trebuie permis A si 20 de ani + 2 ani pe A2, sau A si 24 de ani
-cu A1 poti conduce si AM
-cu A2 poti conduce si AM, A1
-cu A poti conduce si AM, A1, A2
-cu B poti conduce AM,
-cu orice alt permis poti conduce AM
Domnule neteugen, nu stiu unde ati gasit dvs acele informatii pe site, dar v-am atasat eu linkul unde se clarifica problema!Probabil dvs nu v-ati deranjat sa cautati indeajuns incat sa gasiti exact ce informatii aveati nevoie!
Sper ca v-am fost de ajutor si va doresc o zi buna!
Aprobare/Dezaprobare |
domnule cipri83 va rog vetificati in acest site sub butonul "legislatie rutiera" articolul 24.1.(2).f) si o sa vedeti eroarea
Aprobare/Dezaprobare |
Fiti mai explicit!In care topic ati gasit eroarea respectiva din ramura Legislatie Rutiera?
Aprobare/Dezaprobare |
http://www.politiarutiera.ro/index.p...0957&Itemid=66
apoi derulati in jos la art.24.1.(2).f)
Aprobare/Dezaprobare |
Aveti aici explicatia pe intelesul dvs:
f) permisele de conducere eliberate pentru categoria A sunt valabile si pentru categoriile A1 si A2, cele eliberate pentru categoria B sunt valabile si pentru categoria B1, cele eliberate pentru categoria C sunt valabile si pentru categoria C1, iar cele eliberate pentru categoria D sunt valabile si pentru categoria D1;
Nu este nici o eroare in acel articol (ci doar poate fi interpretat gresit), este logic ca fiecare subcategorie se subordoneaza categoriei din care deriva (adica C1 la C sau D1 la D spre exemplu) si nu avea cum sa va scrie dvs toate categoriile pe permisul de conducere!Aveti cat. B atunci va aparea si subcategoria B1 si AM (deoarece vehiculele din aceasta subcategorie pot fi conduse cu orice cat. de permia de conducere)
O zi buna!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje