0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Evenimentul a avut loc in Piatra Neamt.
Solicit luarea masurilor corespunzatoare in ceea ce priveste conducatorul autoturismului cu nr. de inmatriculare CV 21 LUT.
In seara de 22 oct. 2015, in timp ce veneam de la servici spre domiciliu, deoarece pe sectorul de drum aferent prima banda este distrusa (nepracticabila datorita lucrarilor de canalizare + nenumarate accidente din vina gropilor nesemnalate) circulam cu viteza mica, incetinind la fiecare limitator de viteza instalat (cocoase). Din spatele meu, o dubita cu nr. CV 21 LUT imi semnaliza din faruri sa ma dau din fata lui; am dat pe avarii semnalizandu-i ca sunt nevoit sa merg incet datorita drumului (40 km/h). Deranjat, a intrat pe contrasens (linie continue) aproape intrand in autoturismul ce venea din sens opus. Am trecut pe dreapta claxonand, moment in care a virat tare dreapta sa ma scoata de pe carosabil (la propriu, am evitat la limita impactul). Cat timp a mers in fata mea, schimba banda de mers, provocand riscuri enorme pietonilor si participantilor la trafic, asa cum reiese din fotografiile atasate.
proba video aici pe youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=kQnSuGVIeII
Cu stima,
Am trimis deja petitie pe site-ul politiei romane. Mai pot face altceva? Nu am nicio pretentie, doar sa i se aduca la cunostinta ca faptele au si urmari.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Daca ati facut petitie catre politia romana atunci ati procedat foarte corect!Astfel de comportament trebuie aspru sanctionat!In perioada urmatoare o sa fiti chemat sa stati de vorba cu politistul care se va ocupa de cazul dvs si care va lua masurile legale care se impun fata de acest individ!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje