0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua , As dori sa ma ajutati cu o verificare .
Mi-am inmatriculat masina pe numele meu la politia din cluj-napoca : Barbos Maria-Alina , cnp ***, nr masina CJ-80-DRO .
Adresa : sesul de sus ***, loc floresti , cluj
Dosarul l-am depus in data de :26.02.2016
Trebuia sa primesc talonul de la bucuresti prin prioripost si inca nu l-am primit .
Dovada imi este deja expirata.
Multumesc ,
Alina Barbos
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 1/0 |
Buna ziua,
Ma aflu in aceeasi situatie ca doamna de mai sus.
Care ar fi rezolvarea?
Masina este pe numele tatalui si acesta nu este in tara.
Va multumesc
Piroi Alexandru
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
La aceste nelamuriri veti primi raspuns la ghiseul de inmatriculari!
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Geometry Dash APK sigue cautivando a los jugadores de todas las edades y niveles de habilidad. Tanto si estás descargando Geometry Dash 2.2 APK en Android como descargando Geometry Dash en iOS o explorando las versiones desbloqueadas de Geometry Dash, prepárate para un emocionante viaje a través de un mundo en el que el ritmo se une a la precisión de las plataformas. You can learn more about it by clicking here: Click Here
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje