0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Am avut sansa unui lucru bine facut, care la prima vedere, excede indatoririle in exercitiul functiunii. In data de 17,12,2014, in jurul orei 16h:30', in perimetrul aflat intre Drajna si A2, conducand auto B-78-YJR, am facut o pana de cauciuc. Am avut sansa ca evenimentul sa se produca in imediata apropiere a auto MAI 17922, al carui conducator (nu-i cunosc numele) sa se implice din proprie si laudabila initiativa, sa ma puna in legatura cu un domn de la o vulcanizare, sa lumineze cu farurile campul de interventie. Costurile totale, UNICE, ale intregii interventii= 10 lei (zece lei),manopera, platiti celui care mi-a schimbat cauciucul. Le-am povestit copiilor mei, le povestesc cunoscutilor mei despre acest gest total dezinteresat de intrajutorare! Felicitari agentului/ ofiteruluii de politie!
Craciun fericit! Cu multumiri, Criveanu Daniela
PS M-as bucura daca acest mesaj, ar fi citit si de catre superiorii ierarhici ai celui care m-a ajutat.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje