0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna seara, Am si eu o problema si nu stiu cum ar trebui sa procedez..Azi 11.07.2014, in jurul orei 18:40 pe trotuar in fata magazinelor, mergeam cu carutul de copil cu un bebelus de 6 luni spre magazin iar din spatele meu a venit o masina Peugeot 307 cu numarul: B 30 MYA si m-a lovit, mentionez ca nu am auzit motorul sau altceva, nu am suferit rani dar m-am speriat foarte tare. Masina mergea cu spatele, nu a claxonat si nu a folosit niciun alt semnal si a oprit in fata unui magazin, am atasat poze cu masina si conducatorul auto la locul intamplarii, adresa:B-dul 1 Mai, nr 15, bl C3 parter, spatiul 3. Nu stiu unde sa ma adresez deoarece as dori sa fac o reclamatie si pentru faptul ca m-a lovit dar si pentru ca toata intamplarea a avut loc pe trotuar unde teoretic ar trebui sa fim in siguranta.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna ziua.
In situatia data nu sa procedat corect. Cand are loc un accident pe un drum public (chiar si trotuarul este drum public, insa nu e si carosabil) cu vatamare corporala, a existat obligatia de a suna la 112 si soferul, trebuia sa vina un echipaj de politie si o ambulanta. Daca soferul nu a sunat la 112 dupa acest accident si a parasit locul accidentului este foarte grav. Daca nu gresesc este fapta penala.
O zi buna
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje