0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Am permis de conducere"B" din anul 1987, permis care mi-a expirat in anul 2008 si pentru ca mi-am vandut masina nu am mai condus de 7 ani .Anul acesta intentionez sa-mi cumpar masina si as vrea sa-mi reinoiesc permisul de conducere. Mai este posibil sa-l reinoiesc numai cu efectuarea vizitei medicale + restul documentelor necesare reinoirii valabilitatii permisului de conducere ?
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 77/28 Oferit: 23/8 |
Da aveti acest drept aici aveti lista cu actele necesare preschimbarii permisului
a) Fişa deţinătorului permisului de conducere (se procura de la un birou de copiat acte);
b) Originalul şi copia actului de identitate (xerox);
c) Dovada plăţii contravalorii permisului de conducere şi a taxei de eliberare a acestui document (chitanţa CEC sau BCR de 68 RON);
d) Permisul de conducere a cărui preschimbare se solicită, în original, dacă acesta exista. Dacă nu există se va prezenta cu declaraţie de pierdere, furt sau distrugere.
e) Fişa medicală (efectuată la o unitate sanitară autorizată), din care să rezulte pentru ce categorii sunteţi apt a conduce autovehicule sau tramvaie (dacă valabilitatea administrativă a permisului de conducere a expirat).
f) În cazul schimbării numelui – documentul care atestă acest lucru, în original şi copie.
Multa bafta.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje