2

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 77/28 Oferit: 23/8 |
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Foarte bine, era si timpul, pentru cei cu vehicule sub 7,5 tone ar trebui sa le puna si taxa.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 2/2 Oferit: 5/1 |
De ce ar trebui sa fie taxa la cei sub 7.5 tone, doar nu ei sunt cei cu puteri mari...
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Pentru ca cei cu autovehiculele sub 7,5 tone au statii strict pentru controale. Camionagii majoritatea au statii pentru a afla unde este o firma, lucruri utile pentru ei si in plus sunt mai civilizati decat cei cu turismele si autoutilitarele. Ar fi o idee pentru Ponta pentru inca o taxa.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 2/2 Oferit: 5/1 |
Controlul s-a efectuat strict pe puterea statiilor . Aici camionagii au depasiri, nu turismele.
In opinia mea, statiile sunt folosite atat de camionagii cat si de cei cu turisme pentru controale in trafic, si in plus de camionagii pentru controalele specifice gen ISCTR , diagrame etc si in foarte putine situatii pentru informatii locale, gen adresa firma etc. Deci camionagii folosesc statia mult mai mult decat cei cu turisme. De aici intrebarea mea, de ce sa punem taxa doar la unii, mai ales ca ei sunt mai putini
Despre gradul de civilizatie nu pot sa ma exprim, nu cred ca suntem avizati in astfel de afirmatii.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje