0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua !
Ma numesc Porubin Veaceslav Vasile, nascut la 10.09.1980 or. Camenca Republica Moldova, detin cetatenia romana, fapt confirmat prin urmatoarele acte: certificat de cetatenie romana, certificat de nastere romanesc cu numar atribuit si pasaport roman, sunt cu domiciliul permanent stabilit in Republica Moldova pe adresa or. Floresti str. A. Mateevici ****. Vreu sa va intreb privind permisul de conducere auto, eu fiind detinator de permis de conducere eliberat de Republica Moldova pot sa-l schimb pe acesta cu permis de conducere romanesc? daca da, atunci va rog sa -mi comunicati care este procedura si actele necesare.
Va multumesc anticiupat si va urez o zi buna!
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Trebuie sa detineti domiciliu in Romania.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna ziua! Am domiciliul in Iasi. Spuneti-mi va rog ce trebuie pentru preschimbarea permisului MD in RO?
Ce adeverinta din Moldova treb'?
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje