0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 5/10 Oferit: 0/0 |
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 2/1 Oferit: 0/0 |
pentru magaria asta nu trebuia sa ramana fara carnet 1 luna - trebuia sa nu mai aiba dreptul sa conduca NICIODATA!
Parerea mea e ca politistii au fost mult prea blanzi cu ea. NU aveau catuse? Nu aveau pistoale? Chiar si cu cel mai prost pistol si tot ii facea cauciucurile ciur.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Exista si o revenire la acest reportaj. Femeia a fost sanctionata si i s-a suspendat dreptul de a conduce.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 1/6 Oferit: 13/5 |
salut,cum am mai scris in unul din comentarii-ori suntem smecheri,ori nu mai suntem-,am vazut la tv batrani urcati in masina politiei pentru trecerea strazii prin loc nemarcat si neprezentarea de documente....parerea mea ca modul cum s-a comportat soferita este cel mai jegos tupeu,iar politistii dati-mi voie sa ii numesc incompetenti pentru faptul ca nu au stiut sa gestioneze situatia......
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 1/0 Oferit: 0/0 |
Motivul pentru care politia romana nu au imobilizat-o din prima secunda a fost de teama ca cetateana ar putea fi sotia unuia mai inalt in grad sau oricum bine sus-pus. Inca o dovada ca pilele si comisioanele fac legea pe plaiurile mioritice.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje