0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Anca Rosca <>
Buna ziua,
Ma numesc Anca Rosca si locuiesc pe strada Prof. A. Sesan(Zona Sf. Lazar). Avand in vedere ca Auchan e singurul hipermarket din zona, sunt nevoita sa traversez de foarte multe ori trecerea de pietoni de la Auchan. Din pacate sunt foarte rare cazurile cand soferii dau prioritate pietonilor pe acea trecere. Se circula cu foarte mare viteza si fiecare traversare e foarte periculoasa. Am avut nenumarate intamplari cand era sa fiu lovita pe trecerea de pietoni, norocul meu a fost ca m-am oprit la timp mereu.
Va rog, in numele meu si a tuturor celor ce se lovesc de aceeasi problema, sa amplasati un semafor pentru aceasta trecere de pietoni.
Va multumesc anticipat,
Cu stima,
Anca Rosca
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Luati legatura cu functionarul de la biroul sistematizari al primariei si depuneti o petitie scrisa.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje