0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
In data de 21.02.2013, in localitatea Podu Iloaiei, jud. Iasi, am avut un accident rutier minor cu tirul , in urma caruia victima nu a depus plangere impotriva mea.
Ca urmare a incidentului produs, carnetul de conducere mi-a fost retinut, fapt absolut normal, dar care imi aduce multiple prejudicii, intrucat fiind sofer profesionist si efectuand curse internationale, in aceasta perioada ma vad in imposibilitatea de a-mi exercita meseria .
Dupa 6 saptamani de la accident m-am prezentat la parchet de unde m-i sa spus ca dosarul nu a ajuns la ei, intrucat este tot la politie.
Va rog respectos sa –mi spuneti daca exista vre-o modalitate de a-mi putea recupera permisul cat mai repede.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 77/28 Oferit: 23/8 |
Fara o hotarare judecatoreasca momentan nu poti face nimic pentru recuperarea permisului de conducere,banuiesc ca ti sa intocmit dosar penal accidentul soldanduse cu vatamare corporala din cate ai apus ,nu este neaparata nevoie ca victima sa depuna plangere ,politia se autosesizeaza,dar poti merge la politie sa te interesezi in ce stadiu se afla dosarul tau. Multa bafta
Aprobare/Dezaprobare |
Am fost la politie dar de fiecare data cand am fost nu am primit nici un raspuns.Daca accidentul a fost pe 21.02.2013 nu trebuia pana acum sa fie trimis la tribunal?
Aprobare/Dezaprobare |
Am fost la politie dar de fiecare data cand am fost nu am primit nici un raspuns.Daca accidentul a fost pe 21.02.2013 nu trebuia pana acum sa fie trimis la tribunal?
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Daca v-ati impacat cu victima solutia se va da prin parchet la propunerea Politiei. Nu e treaba Politiei ce prejudicii aveti dvs.pentru ca nu ati fost atent si ati fost implicat intr-un accident de circulatie cu victime. Dosarul poate sta la Politie si un an de zile depinde de volumul de munca care il au politistii de la cercetari penale. Nu sunteti singurul care face accidente de circulatie. Permisul va fi recuperat in functie de solutia data de procuror iar daca ati savarsit vre-o abatere din care rezulta ca ati incalcat vre-o regula de circulatie in care se ia si masura complementara a retinerii permisului de conducere atunci va mai dura.
Aprobare/Dezaprobare |
Ma gandeam ca exista o solutie. Sunt sofer profesionist si asta imi e meseria.Chiar nu se gandeste nimeni la noi.Putea sa m-i se dea o amenda dar nu sa astept un an de zile sa-mi recuperez permisul.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Amenda nu este prevazuta de lege in astfel de cazuri doar daca este stabilita de procuror. Singurul care se gandeste la tine esti tu si nimeni altcineva.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje