0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna Ziua!
Ma numesc Patras Andrei din mun. Chisinau, Republica Moldova. Vin cu rugamintea de a-mi comunica cind si unde o sa-mi fie expediat permisul de conducere nr. 0154133** care mi-a fost ridicat la data de 08.01.2013 in localitatea Bradu/Neamt prroces verbal nr. CP 3188221.
Mersi anticipat.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
La Serviciul Rutier al Inspectoratului de Politie pe raza domiciliului de resedinta,dupa aproximativ 21 de zile de la ridicare.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Vai di capul tau, permisul va fi trimis in ordinea asta: De la Neamt la Directia Rutiera la Bucuresti, apoi la ambasada dupa care va fi trimis in Rep.Moldova. De acolo nu mai stiu unde ajunge. Sa-ti fie invatatura de minte altadata sa nu mai aplici legile din Moldova in Romania.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
rusy,poate citesti art.2 din regulamentul forumului, nu de alta sa nu-ti pierzi tresele de curand obtinute...
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 65/40 Oferit: 17/48 |
Off din cauza lui valente: :) nu mai pot eu de trese.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje