Bună ziua, a-și dori să-mi spuneți care este procedura de urmat în următoarea situație: pe data de 30 aprilie a.c. fiind plecat din localitate (București), am fost anunțat telefonic de către un vecin, în jurul orei 14.00, cum că un auturism cu nr. de înm. B-120-ERC aflat în mers, a forțat trecerea printre două auto. parcate pe locurile lor de parcare (de reședință) acroșându-l cu partea dreaptă, pe al meu (marca Daewoo Tico) și producându-i avarii. Acesta nu s-a oprit, părăsind locul accidentului. la întoarcerea mea în localitate am declarat accidentul la Biroul accidente ușoare sector 6, declarând, împreună cu martorul care văzuse accidentul, toate amănuntele solicitate de agentul aflat la serviciu. Acesta a trimis o citație pe adresa presupusului vinovat (identificată după nr. de înmatriculare) cu termen de prezentare 18 mai a.c., termen la care acesta nu s-a prezentat pentru declararea accidentului, fiindu-i intocmită o nouă citație, pentru data de 31 mai a.c.. Nici de această dată nu s-a prezentat, punându-mă pe mine în situația de a amâna, din motive lesne de înțeles, repararea autoturismului, până când presupusul vinovat va avea bunăvoința de a se prezenta la BAU sect. 6.
Această amânare foarte lungă după părerea mea (cunoscând numărul de înmatriculare al auto. vinovat) m-a determinat să vă cer părerea și să-mi spune-ți cum se procedează în continuare.