0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua
Ma numesc Smarandache Gheorghe , sunt din Bucuresti si doresc va sesizez in legatura cu un incident petrecut astazi 18.11.2015 in jurul orei 8.00
Ma deplasam cu autoutilitara de servici , asa cum fac zilnic , pe Soseaua Giurgiului .
In dreptul podului din Jilava , mai exact pe breteaua dreapta a podului , cu deplasare spre Jilava , astaptam sa intru pe centura Bucurestiului cedand trecerea autovehiculelor .Dupa cum se stie , aceasta bretea este foarte ingusta si nu are decat o singura banda pe directia de deplasare
In momentul in care traficul mi-a permis am intrat pe centura , cu deplasare spre dreapta si , concomitent , autoturismul din spatele meu marca Logan , culoare argintie , numar de inmatriculare B 102 AET a demarat incercand , in timpul efectuarii virajului meu spre dreapta , sa forteze depasirea pe contrasens.
Am evitat un impact din stanga mea , tragand de volan dreapta .
Imediat dupa incident , individul care se afla la volanul Daciei Logan , ramas in urma mea , a inceput sa injure si sa gesticuleze cu mainile in afara autovehicului
Mi-am continuat deplasarea pe directia bretelei de revenire in oras si pe Soseaua Giurgiului pana in dreptul intrarii Arteca unde am locul de munca
Individul mai sus mentionat m-a urmarit pana la intrare unde s-a oprit , s-a dat jos din masina si a iceput sa urle aducandu-mi injurii si amenintari cu privire la integritatea mea fizica.
Avand in vedere cele mai sus mentionate , va rog sa luati masurile care se impun.
Din punctul meu de vedere , o evaluare psihologica ca pentru orice conducator auto este relevanta in acest caz
Va multumesc
Ing George Smarandache
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje