0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua ,
Va scriu acest mail in speranta ca la un moment dat politia va lua masuri cu privire la conducatorii auto agresivi din capitala si nu numai .
In seara de 27 03 2015 ora 18 :10 ma deplasam din directia pod Grozavesti catre urcarea pe pasajul Basarab pe sensul de mers catre piata Victoriei si am primit o frana brusca si cateva semne obscene de la conducatorul unui autoturism marca Volkswagen Golf de culoare alba cu numar de inmatriculare B 700 MOH dupa ce mai sus mentionatul conducator a incercat sa schimbe banda fara sa se asigure la semaforul de pe pod Grozavesti , el fiind incadrat pe banda pentru viraj la stanga iar eu pe banda de mers inainte . Intrebarea mea este urmatoarea : In astfel de situatii cui ne adresam si cum putem stinge acest fenomen ?
Astept un raspuns la aceasta intrebare si ceva masuri luate asupra domnului in cauza .
Pentru intrebari si o eventuala intrevedere ma puteti contacta la numarul de telefon ***
Va multumesc .
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje