vreau sa stiu cum pot si daca pot sa-mi recuperez permisul auto va explic cum sa-ntamplat ,am oprit masina la 10 m de statia de autobuz sa coboare persoana din dreapta ,dupa care sa ma pun in miscare vazand in oglinda echipajul de politie am ramas pe loc considerand ca le acord prioritate dar echipajul de politie a oprit in spatele autoturismului meu,venind la geamul meu mi-a cerut documentele eu i le-am inmanat si sa deplasat la masina politiei pentru verificare cred,vazand ca intarzie m-am dus la echipajul politiei la geam si le-am spus sa-mi trimita amenda acasa ca sunt grabit deoarece avaeam o inmormantare in familie.Domnul politist m-a trimis innapoi la masina mea ,vazand ca nu vrea sa ma asculte am mers la colegul acestuia care era in dreapta crezand ca dansul ma intelege ,dar si acesta a facut acelasi lucru m-a gonit la masina.am asteptat pe trotuar si ei tot intarziau citind regulamentul la ce articol sa ma incadreze,dupa un timp au venit si mi-au inmanat dovada permisului si C.I. ,procesul verbal nu l-am semnat deoarece trebuia sa-l citesc fiind grabit cu inmormantarea am considerat ca si asa o sa-l primesc acasa,acum va intreb daca a-si face contestatie pot sa recuperez permisul deoarece trebuie sa plec in strainatate.Va multumesc ,astept raspuns