0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Am intrat azi pe Ghiseul.ro sa platesc impozitul pe masina si ma trezesc cu 2 amenzi de circulatie neplatite.
Una din 3.11.2010 (de care nu am nici o informare in prealabil si nici un PV care sa stiu de el) si una din 19.07.2014 care a fost platita in 48 de ore si trimisa confirmarea de plata.
Ce pot face ca nu pot plati online impozitul decat toata suma care include si aceste amenzi "neplatite"
Va multumesc
Cu stima,
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Pentru prima sanctiune despre care nu ati stiut, solutia ar fi contestarea in instanta, asta daca nu doriti sa o achitati, facand dovada ca nu v-a fost adusa la cunostinta!A doua sanctiune pe care ati achitat-o si ati trimis confirmarea de plata era ok daca faceati o copie dupa chitanta, sau sa luati legatura cu unitatea unde ati achitat-o deoarece este posibil sa primiti un duplicat!
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Ca sa puteti face contestatie la prima sanctiune dvs trebuie sa-i aratati instantei de judecata ca nu vi s-a adus la cunostinta in termen legal acea sanctiune!Trebuie sa solicitati de la finante modul prin care va fost adusa la cunostinta si data, de catre organul care a emis-o!
Pentru a doua trebuie sa prezentati chitanta ca ati achitat-o in momentul im care platiti impozitul!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje