-
1 Atașament(e)
solicitare sprijin
Buna ziua
Cu respect va solicit sprijinul pentru a contacta Politia Rutiera Craiova pentru ca nu am reusit sa gasesc adresa lor de email.
Cred ca dvs.puteti redirectiona acest mail sau doar sa imi comunicati adresa de contact pentru a rezolva situatia descrisa mai jos.
In Craiova,pe strada Brestei , chiar inainte de intersectia cu strada Poligonului, exista statia de autobuz traseu local 2 (statia Bobonete), care in permanenta este ocupata de masini stationate,situatie constatata din anul 2014 (foto atasat)
Din aceasta cauza autobuzele opresc in mijlocul strazii, calatorii fiind expusi riscului de accidentare, fara a mai vorbi de blocarea circulatiei.
Doresc sa subliniez faptul ca doua masini mari( dj-20-kry si dj 60-kry) se regasesc in fiecare dupa-amiaza parcate in aceasta statie de autobuz, intre orele 14-18.(Din ce am observat cred ca asteapta clienti pentru a fi transportati in afara Craiovei).
Consider ca Politia Rutiera poate determina rezolvarea acestei situatii ce afecteaza comunitatea, deoarece copiii nostri au probleme mari in a calatori in siguranta cu autobuzele datorita statiilor de autobuz in discutie, in care nu se poate cobori sau urca in siguranta, nemaivorbind de traversarea strazii.
Astept sprijinul dumneavoastra pentru rezolvarea situatiei expuse in acest mail.
Cu stima
Iulian P.
Atașament 640
-
Adresă POLITIA RUTIERA CRAIOVA
STR. CAMPIA ISLAZ, Nr. 50, Loc. CRAIOVA, Jud. DOLJ
0251466253
0251510238
Politia Locala a Mun Craiova
Adresa: Craiova, Str. Dr. Dimitrie Gerota, Nr.22, Dolj, Romania
tel 0251:510154