0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua ! as dorii sa stiu si eu ce pot face in cazul in care gasesc masina lovita in parcare ? am descoperit persoana care mi-a lovit masina , am urme de vopsea de la masina respectiva dar cel care a lovit-o si-a acoperit urma . Tatal meu a fost la circa de politie 21 de unde apartinem si nici nu a vrut sa mearga sa vada urma la lovitura si l-au dat si afara , sunt foarte mahnita pentru comportamentul lor, au zis ca e doar presupunere si ca trebuie si martori . Asa de incompetentisa fie cei din politie ? Sloganul politiei nu ar trebui sa mai fie siguranta si incredere . "Noi tinem cu mafia "
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje