0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
iorgu gabriel <>
buna ziua. in anul 2007 luna 10 ziua 7, am vandut cu acte de mana un autoturism urmand sa fac actele a 2a zi (luni) cu noul proprietar. cand l-am cautat pt a ne intilnii am remarcat faptul ca toate datele din buletin ale noului proprietar erau false si in consecinta nu am cu cine sa fac actele. banii pe masina i-am primit integral ramanand la mine talonul si cartea masinii.pe propietar nu il mai gasesc,impozit platesc in contimuare pe ceva ce nu mai am. ce ma sfatuiti sa fac pt a iesii de la impozitare pe autovehicul si daca imi puteti spune daca se mai circula cu auto sau nu. auto este:fiat ritmo ,an fabricatie 1983,nr circulatie b-43-sdk ,propietar iorgu gabriel domiciliat in bucuresti,sector 6. va multumesc anticipat.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje