0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
as dori in primul rand solicitarea unei audiente pentru solutionarea unei probleme legate gradul de prioritate-importanta ale acestor 2 drumuri(una fiind Strada Matei Spiridon si cea de-a 2-a cea marcata cu rosu as dori sa-i identific gradul de prioritate)sau sa ma indrumati la ce institutie ar trebui sa apelez(intre timp am solicitat si de la primaria sectorului 3 si cadastru o analiza acestor 2 drumuri dupa constatarile mele una fiind strada cea de-a 2-a alee respectiv as dori sa subliniez gradul inferior de prioritate)
Acestea servind pt un accident soldat cu avarii, m-ar intersa in mod oficial care dintre acestea 2(strada matei spiridon si cealalt drum)- este prioritar din punct de vedere al administratiei strazilor bucuresti sector 3.Deoarece in urma constatarilor s-au dovedit a fi de acelasi grad si nu mie se pare normal deoarece legea prevede:”Art. 57. - Conducatorul de vehicul care patrunde pe un drum public venind de pe un drum lateral de categorie inferioara are obligatia de a acorda prioritate de trecere tuturor vehiculelor care circula pe acel drum”, e posibil sa gresesc eu ,dar as dori un raspuns, o explicatie si o harta oficiala cu gradurile de prioritate pentru a ma convinge ca am gresit si ca nu am inteles bine legislatia in vigoare!
Va multumesc anticipat!
Cu stima/Mit freundlichen Gruessen/Best regards
brand manager Iacob Rares
SC Adix Technik SRL
Mobile: +4-0734 223 191
Tel: +4-0214048189
Fax: +4-0214048188
Email: iacob.rares@adix.ro
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje