0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Fusea Georgica <
Buna ziua,
Va scriu acest mesaj,pentru a va ruga sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme:
In anul 1999,conform dovezii seria A, nr.151348,din
07.05.1999,afland-ma in Alexandria,cu atoturismul personal Dacia 1310,nr. inmatriculare
1-B-5736,datorita unor defectiuni tehnice,mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare,care si in prezent se afla la Politia Rutiera.Din acel moment nu am mai circulat cu autoturismul respectiv, acesta fiind parcat intr-o curte,in Alexandria,unde locuieste sora mea.Intrucat, autoturismul se afla intr-o stare avansata de uzura si degradare,nemaiputand fi reparat,doresc sa-l radiez atat din circulatie cat si de la fisc pentru a nu mai plati inutil impozit si a ramane incarcat cu un vehicul pe care nu-l pot folosi.Avand in vedere cele aratate,va adresez rugamintea sa-mi comunicati cum trebuie sa procedez pentru a scapa de autoturismul respectiv, tinand cont si de faptul ca talonul se afla la Politie.Mentionez ca in urma cu cativa ani m-am prezentat la Politia Rutiera Bucuresti pentru a rezolva aceasta problema, dar la momentul respectiv nu s-a gasit certificatul de inmatriculare.
Cu consideratie si multumiri, 13 octombrie 2010,
G. Fusea, e-mail:>
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje