0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Acesta este un chestionar email via http://www.politiarutiera.ro/ de la:
Mihut Diana <
Buna ziua.Am cumparat recent un autoturism cu nr de Italia insa fara a-i face acte, urmand ca acestea sa fie facute la revenirea propietarului din acte in tara.Acesta a revenit insa cu pretentia de a ii achita impozitul din italia la auto de 1200 euro.Nu am putut sa ii dam banii in timpul cerut de jumatate de zi si acesta a luat masina( pana i-am fi achitat acea suma de bani).Ulterior am aflat ca masina are o asigurare falsa.Problema este ca acum nu vrea sa ne mai dea masina si nici banii achitati.Am martori dar nu am dovezi fizice.Nr masinii este BT 774 MD; UN BMW COUPE 318 CI ALBASTRU SPRE NEGRU. In urma discutiei cu un avocat acesta mi-a spus sa inaintez o plangere penala, deoarece intr-un proces civil nu as avea castig de cauza. Ma puteti ajuta in vre-un fel, acum cat mai este inca in tara propietarul? VA MULTUMESC
TEL CONTACT: 076********
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje