0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema.
Am "incalcat" legea si am primit amenda si suspendarea permisului pentru 60 de zile. Inainte de a introduce contestatie, am avut permisul retinut timp de 10 zile. Cum se calculeaza perioada de suspendare, dupa ramanerea definitiva a sentintei, daca inainte de introducerea actiunii am avut retinut permisul? Se scade aceasta perioada? Multumesc
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Dupa formularea sentintei, daca veti fi gasit vinovat veti primii suspendare pentru zilele ramase adica 50 de zile.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Doamna/domnisoara, dvs ati avut dovada cu valabilitate 15 zile.In aceste 15 zile dvs ati avut dreptul de a conduce valid chiar daca permisul a fost retinut in vederea suspendarii.Acele 10 zile nu se calculeaza la suspendare deoarece fac parte din cele 15 valabile pentru a conduce primite pe dovada.Astfel, daca veti pierde contestatia atunci primiti acasa instiintare de la Sericiul Rutier sa predati in 15 zile permisul de conducere si doar de atunci de cand il predati o sa intre suspendarea de 60 de zile.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje