0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua, acum 3 ani mama mea a fost omorata de un camion ,expertiza a aratat ca ea se afla la 4 metri de trecerea de pietoni,conducatorul avand o viteza de 63 km la ora in localitate. Dupa 3 ani de proces avocatul ma anuntat ca decizia finala a judecatorului a fost ca mama mea a fost cea vinovata ,soferul neavand nici o vina. Intrebarea mea este daca soferul este nevinovat mergand cu viteza asta in localitate omorand un om?
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Raspunsul l-ati primit din partea celor abilitati, adica a instantei de judecata care a hotarat in baza probelor si expertizelor.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje