0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Ma numesc Paul Valeriu cu domiciliul in Aiud, str. George Cosbuc, nr. 40, jud.Alba. Deoarece de pe forum nu m-am putut lamuri daca la schimbarea domiciliului sunt obligat sa-mi schimb si permisul de conducere auto, va rog pe dvs. sa-mi edificati acest aspect.
Multumesc, o zi buna.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
OUG 195/2002
51) In cazul pierderii, furtului sau al deteriorarii permiselor de conducere ori al schimbarii numelui titularului, autoritatile competente elibereaza, dupa caz, un duplicat a carui valabilitate nu poate depasi valabilitatea administrativa a documentului inlocuit sau alt permis de conducere.
Problema este ca daca dvs vi se retine permisul de conducere in vederea suspendarii acesta va fi trimis serviciului rutier care va are in evidenta cu el, si doar din acel loc puteti sa-l ridicati!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje