0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 0/0 Oferit: 0/0 |
Buna seara! La sfarsitul lunii octombrie mi-a fost suspendat permisul de conducere in apropierea orasului Giurgiu, pe o perioada de 30 de zile pentru depasire pe linie continua. Am primit dovada de circulatie valabila 15 zile, in urma cu cateva zile mi-a fost furat portofelul care continea inclusiv dovada de circulatie(expirata). Din cate stiu(din pacate am mai avut o data permisul suspendat acum 1 an si 1 luna), cand expira cele 30 de zile trebuie sa ma prezint cu buletinul si dovada de circulatie expirata pentru a mi se restitui. Intre timp am reusit sa-mi fac alt buletin, doar ca imi lipseste dovada de circulatie. Ce este de facut? Va multumesc anticipat
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Dati o declaratie pe propria raspundere la un notar public in care mentionati ca ati pierdut acea dovada, iar cu declaratia respectiva si cu actul de identitate va prezentati la Serviciul Rutier care va are in evidenta cu permisul de conducere pentru a-l ridica.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje