0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva clarificari privind permisul de conducere. Mi-am schimbat de curand domiciliul in localitatea Bucuresti. Domiciliul actual este in Medgidia.
Permisul si Masina sunt pe adresa din Medgitia in prezent
Va rog sa imi spuneti daca este necesar sa
- Imi schimb permisul pe noua adresa. Mentionez ca am permis model nou, nu este trecuta adresa
- Inmatriculez masina pe noua adresa
Multumesc,
Teodora
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Permisul de conducere nu este obligatoriu sa-l schimbati, insa daca vi se retine de catre politie in trafic este trimis la unitatea emitenta si doar de acolo il puteti ridica!
In termen de 30 de zile de la data schimbarii domiciliului sunteti obligat sa solicitati preschimbarea certificatului de inmatriculare. Este necesar si schimbarea placutelor de inmatriculare daca va stabiliti noul domiciliu in alt judet.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje