0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna ziua,
Ieri era sa ma loveasca in trafic o masina. I-am retinut numarul de inmatriculare si am verificat pe asfromania.ro daca are polita RCA si nu are. Pot reclama undeva acest lucru? In cazul in care 'ma lovesc de el' in trafic este mai greu sa-mi recuperez dauna si nu cred ca ma ajuta cu ceva faptul ca in acel moment va fi sanctionat. Atunci va fi prea tarziu, ideea e sa prevenim acest lucru. Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Puteti sa faceti o sesizare la unitatea de Politie pe raza careia a avut loc fapta, ca sa fie chemat conducatorul auto si sa fiecerificat, insa tin sa precizez ca acele site-uri de verificate RCA nu sunt foarte oficiale si actualizate!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje