0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 1/0 Oferit: 1/0 |
Buna ziua.Pentru ca urmeaza sa-mi schimb permisul Romanesc cu unul Francez,am nevoie ,la cererea autoritatilor Franceze de un cazier auto.Marea problema este ca in urmatoarele 4 luni nu ma pot deplasa in Romania pentru a merge la biroul politiei rutiere .As vrea sa stiu daca exista vreo solutie sa obtin acest cazier in aceasta situatie(exceptind mersul la ambasada RO in FR).Pot face o procura notariala unei persoane din Romania care sa faca demersurile in locul meu la biroul Politiei Rutiere ?Sau ar mai exista vreo alta solutie?Va multumesc si astept un raspuns!
Ultima modificare făcută de ksytheo; 04-19-2016 la 08:10 PM.
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Puteti face o procura prin care sa imputerniciti o persoana sa scoata cazierul rutier in numele dvs!
Aprobare/Dezaprobare |
Bun,deci o persoana cu imputernicire poate depune la biroul de politie rutiera o cerere pentru cazier auto in locul meu?Acest lucru nu il cunosc...Stiu ca pentru a ridica acest cazier pot imputernici pe cineva din Romania,dar poate el cere in locul meu acest cazier?
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
In acel act oficial se va specifica exact ce solicitati!
Aprobare/Dezaprobare |
ok !Multumesc mult pentru raspunsuri!Mi-ati fost de mare ajutor.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje