0

Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 24/70 Oferit: 0/0 |
Buna seara,
In data de 11.08.2014 sotul meu a vandut masina urmand procedurile legale, respectiv radierea de la Serviciul Taxe si Impozite locale.
Am primit prin posta o comunicare prin care CNADNR ne cere sa achitam contravaloarea amenzii rezultata din faptul ca autovehicului a fost depistat circuland pe drumul public fara rovinieta in 29.08.2015.
Desi noi am urmat toate procedurile legale, obtinand actele necesare instrainarii autovehiculului( certificate fiscal, contract de vanzare-cumparare, radierea, AWB pentru expedierea prin posta a actelor catre noul proprietar) tot noi suntem cei care trebuie sa facem dovada scoaterii din posesie a autovehiculului. DE CE?
Intr-o tara civilizata si in secolul tehnologiei ,in care pretindem ca ne aflam ,firesc ar fi ca CNADNR ,Serviciul de Inmatriculari si Servicul de Taxe si Impozite sa aiba o baza de date comuna in care sa fie inscrise, si ulterior verificate , toate informatiile cu privire la autovehiculelele ( inscrieri, instrainari, radieri etc.).
Exista o adresa de e-mail unde pot trimite actele ce dovedesc cele sus mentionate, inclusiv copia dupa buletinul noului proprietar , pentru a putea evita deplasarea la Serviciile abilitate?
Astept cu real interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc si va doresc o seara frumoasa.
Dacă mesajul de mai sus vă aparține sau considerați că sunt încălcate anumite drepturiMesajele postate sub acest cont nu sunt personale, ele sunt preluate de la utilizatorii noștri.
de autor, sau dacă-l considerați proprietate personală trimiteți o sesizare cu linkul
acestui mesaj prin formularul de contact din subsolul paginii. Va mulțumim!
Aceste mesaje sunt preluate din emailuri de pe toate site-urile, de pe Facebook sau alte platforme.
Web: www.politiarutiera.ro
Facebook: www.facebook.com/politiarutiera
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 364/17 Oferit: 23/8 |
Dvs nu puteti decat sa faceti contestatie in termen de 15 zile la judecatorie impotriva sanctiunii date de CNADNR!Insa pentru ca pe viitor sa nu mai primiti si alte sanctiuni, neavand totodata posibilitatea sa luati legatura cu noul proprietar sau pe acesta nu-l intereseaza sa inmatriculeze masina pe numele sau, atunci veti fi nevoita sa solicitati tot instantei de judecata, prin acte doveditoare depuse de dvs cum ca ati instrainat masina, ca sa dea o hotarare judecatoreasca prin care dvs sa o radiati fara a fi nevoie de prezenta noului proprietar!
Intrebarea mea este: ati trecut in spatele certificatului de inmatriculare la rubrica "intrainat catre...." numele noului proprietar si data instrainarii?
Aprobare/Dezaprobare |
Primit: 3/1 Oferit: 0/0 |
Si mie mi se pare extrem de ciudat, am mai auzit asemenea lucruri, intr-o tara normala nu cred ca se puteau petrece asemenea evenimente.
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje